Adományok

A Csillagocska Alapítvány 2002 október óta intézményes formában felvállalta magyar nemzeti értékeink, hagyományaink, zenei anyanyelvünk ápolását, mentését illetve tanítását. Tudjuk és tapasztaljuk, hogy e felvállalt nemes feladat gyermekeink, ifjaink körében a médiából áramló giccs mellett nehezen kapnak teret. Ezért nemes célunk nem érvényesülne, ha nem találtunk volna felnőtti segítséget, melyet a szülők személyében tapasztalhatunk. A morális támogatás mellett természetesen anyagi támogatásra is szükség van, hogy „iskolaként” működhessünk. E támogatást részben a Magyar Államtól kapjuk pályázat formájában, hiszen nagyobb rendezvényeinket, mint a Csillagocska Gyermek és Ifjúsági Néptánctalálkozót is, több mint egy évtized óta sikeresen megpályáztuk. Mindennapi fenntartásunkat és fejlődésünket állandó támogatók biztosítják, Nagyvárad Réti Református Egyházközség mellett a mindenkori Csillagocska szülői közössége.

Amennyiben bárki úgy gondolja, hogy értékmentő munkánkat támogatni szeretné hálás szívvel fogadjuk. E célból egy letölthető űrlapot találhatnak oldalunkon (itt-linkre kattintva lehessen letölteni a jövedelmi adós pappírt), ami a személyi jövedelem adójának 2%-os felajánlásának lehetőségét biztosítja. A kitöltött űrlapot kérjük az Alapítvány székhelyére eljuttatni, vagy elektronikus formában a következő e-mail címre elküldeni: csillagocska.alapitvany@csillagocska.ro

Ezúttal egy másik lehetőségre is felhívnánk minden kedes vállalkozó figyelmét:
A romániai törvénykezés lehetővé teszi a helyi válalkozások jövedelmi adójának egyrészét, felajánlani civil szervezetek számára. Ezen lehetőséggel élve, kérjük minden kedves ismerős és jóbarát válalkozót, hogy kinek módjában áll támogasson bennünket. Mellékelyük a törvény pontos leírását. A kivitelezés, szerződés és nyugta, vagy banki átutalás ellenében történik.

Cím: Csillagocska Alapítvány, Nagyvárad 410115, Stefan cel Mare 6 szám., Bihar megye, Románia
Postai cím: Fundația Csillagocska, Oradea 410115, B-dul Ștefan cel Mare, nr. 6., jud. Bihor, România
Tel/fax: 0040259/453914
e-mail: csillagocska.alapitvany@csillagocska.ro
Bankszámla:
Banca Transilvania – Oradea (SWIFT COD: BTRL RO22BHA)
IBAN: RO87BTRL00501205E15459XX (RON)
RO62BTRL00504205E15459XX (EUR)
OTP Bank – Oradea (SWIFT COD: OTPV ROBU)
IBAN: RO19OTPV220000253182HU01 (HUF)
Kérjük támogatási szándékát e-mail útján is jelezze.

Állandó támogatóink: